Mijn naam is Reno Dijk 50 jaar en geboren in ‘s-Gravenzande.

Vanaf mijn 4e levensjaar opgegroeid in het pittoreske Den Haag.

Van huis uit heb ik van mijn vader de interesse in het fotograferen en filmen mee gekregen. Vaak genoeg moest ik nog als jong pikkie de super 8 rolletje op de post doen om te laten ontwikkelen. Uiteindelijk toen ik een jaar of 14 was kocht ik mijn eerste spiegelreflex 2dehands weliswaar, maar was zo trots als een pauw. Alleen kwam ik er gauw achter dat het best duur was om de foto’s te laten ontwikkelen. Dus veel heb ik niet gefotografeerd dit kwam pas veel later toen ik zelf kinderen kreeg . Maar echt op professionele manier heb ik mij nooit begeven, alles was hobby matig en een voorkeur op natuur fotografie.

Door mijn technische achtergrond kwam ik paar jaar geleden in aanraking met drones , zelfbouw en de kant en klare waar je ook mee kon filmen. Mijn eerste film/foto drone was een DJI Phantom 3 Advance. Hier werd ik verslaafd aan het filmen. Inmiddels nu ook de Mavic pro in mijn bezit met de mogelijkheid tot 4k filmen. Doordat ik ook onder de indruk was van het perspectief vanuit de lucht ben ik steeds meer gaan verdiepen in het filmen.

Gimbal

Inmiddels ook een Gimbal aangeschaft om ook zeer stabiele beelden te kunnen filmen vanuit de hand. Ik doe dit allemaal in D-log een soort RAW formaat voor filmen. Uiteraard is het monteren daarvan ook een leerproces en leer ook hierin nog steeds bij. Ook heb ik mij verdiept in het fotograferen met de drone voor het maken van 360 graden foto’s.

Dit betekent naast het filmen en panorama’s maken dat je alles met de computer moet bewerken. Ik doe dit met o.a.met Adobe premiere, After effects ,Lightroom en Photoshop. Mijn drive is om zoveel mogelijk Cinematic  films te maken. Door deze hobby en uiteraard ook het vissen, ben ik begonnen  met het combineren hiervan.

Zo kwam ik aanraking met een beheerder van een facebookgroep en daar wilde wij eigenlijk een evenement organiseren waarvan ik een leuke film van zal maken. Op deze groep kwam ik ook Ed tegen, en hebben onze skills gebundeld en een geweldige reportage van gemaakt. Dit gaf ons het gevoel dat wij dit zelf kunnen, en zo kwam op moment van schrijven 20 dagen geleden Sportvis Media in de lucht. Ons werk voor deze groep bestaat dan ook uit het maken van reportages wat te maken heeft met vissen. Dus van evenement tot bv workshop vis fileren, graag maken wij hier een leuke reportage van.

Bedankt voor het lezen van deze korte biografie over Reno Dijk.

Heeft u na het lezen van wie wij zijn iets leuks wat met vissen te maken heeft?
Neem gerust contact met ons op .

Laten we samenwerken

VERTEL ONS MEER OVER UW EVENEMENT

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een spetterende reportage van uw evenement, u krijgt snel een antwoord van ons.

LATEN WE PRATEN