Afgelopen vrijdagavond waren wij van Sportvis Media aanwezig bij een door Midnight Moon georganiseerde knoopavond. Deze werd gehouden bij De Salamander zeevisvereniging in hun clubgebouw in Castricum. John Willems deed deze avond het openingswoord. Hierbij werd gelijk iedereen voorgesteld die deze avond ter ondersteuning erbij waren. Zelf dacht ik een geest te zien ….. de nieuwe kakelverse prostaffer van Midnight Moon “Tom van der Geest” deed zijn intree. Tom is geen onbekende in de zeevis wereld en heeft al mooie tekeningen van onderlijnen mogen tekenen voor de blogs van Cor Juffermans.
Na het voorstellen konden de mannen met de leesbrillen aan de slag. Al met al toch wel zo 40 man waren er aanwezig. Eerst was de Jojo lijn aan de beurt waar iedereen fanatiek aan begon met knopen. Her en der ondersteund door de Prostaffers van Midnight Moon en door Mark Nijman van Dierenwereld van Someren. Iedereen had het aardig na zijn zin en de tweede lijn, de Double runner, volgde al snel. Na de koffie kwam uiteraard fris en bier op tafel om uiteindelijk aan de laatste onderlijn te beginnen de Cascadelijn.
Tussen het fris en bier kwam Elly Brakenhof met de hapjes rond. Een zeer geslaagde avond waar iedereen wel wat heeft geleerd.
Voor deze gezellige avond had Midnight Moon de nodige uitleg voorbereid in vorm van een boekje waar met behulp van tekeningen en tekst ook nog eens uitgelegd wordt hoe je de lijn maakt. Voor het materiaal waren netjes zakjes voorbereid met alle materialen zodat iedereen uit de voeten kon.
Voor ons was het een leuke avond en ondanks dat wij aan het werk waren hebben wij ook nog genoten van deze gezellige club mensen. Na afloop kon iedereen ook nog eens na borrelen, en onder genot van een drankje de mooiste sterke vissersverhalen vertellen.
Namens Sportvis Media, iedereen bedankt voor deze leuke leerzame en gezellige avond!

De gemaakte foto’s van deze avond

De film van deze avond