Onderstaand de film van de beurs

Bloopers (hahaha)

Er is al veel geschreven over de Hengelsport en Botenbeurs en behoeft verder weinig toevoeging. Browning Fishing heeft de publieksprijs gekregen voor “Best New Product” met de Vapor Agressor. Enkele foto’s staan hieronder
Ook de uitreiking van enkele foto’s, gemaakt door Sportvis Media, was een leuk moment
Alle verdere foto’s zijn hieronder te bewonderen 

VIP toer voor Nikki Boekel op de Hengelsport en Botenbeurs 2018

(Mogelijk gemaakt door Ron Smits van TotalFishing)

Zaterdagochtend omstreeks half tien begeleid pers chef Ron Smits, Nikki en haar vader (privé chauffeur) door de lange rij wachtende bezoekers, de beurs op. Voorbij de ingang wacht Ester Raaff van, DRT-events, ons op en overhandigd een parkeerticket, vrijkaarten en een waardebon van Visgids Tim Hulshof om samen met haar vader een dagje te vissen vanuit zijn visboot.

Bovendien staan Ed en Reno en Jason van Sportvis Media klaar met filmcamera en fototoestel om de vip toer over de beurs vast te leggen.

Vlogger Jason (links), Nikki (midden), Vader (achter) Esther Graaff (rechts) bij de ingang van de beurs

De eerste onderneming die we bezoeken is die van Sportvisserij Nederland die met een grote stand en vele vrijwilligers, direct aan de ingang van de hal te vinden is. Marco Hans Kraalontvangt Nikki persoonlijk en overhandigt haar een door hem gesigneerde Sportvisserij Nederland pet en samen gaan ze ook nog even op de foto met de bekende duimen omhoog.

Nikki (links), Marco Hans Kraal (rechts) bij de stand van Sportvisserij Nederland

We vervolgen onze toer en Michael Stalenhoef van Quantum, heel bekend van zijn video filmpjes over het vissen (link naar tube), staat ons al op te wachten op de mooie stand van Zebco. Michael vertelt over vistechnieken op snoek en ook over het verticalen. Hij toont Nikki een hengel en molen, heel geschikt voor dit doel. Jammer genoeg is het weer tijd om verder te gaan en Michael overhandigt haar namens Zebco de haar getoonde hengel en molen. De super blije reactie van Nikki is zodanig dat Michael een keertje moet slikken…………………..en hij is zeker niet de enige.

Nikki (links) en rechts een zichtbaar geëmotioneerde Michael Stalenhoef (rechts) bij de stand van Quantum

Op de stand van Spro worden we ontvangen door niemand minder dan Yvo Bindels van Rivier In Het Vizier op Total Fishing. Ook Yvo legt een aantal vistechnieken uit en laat wat kunstaas zien, zoals de roze Fat Iris. Laat dit nu net een Spro kunstaasje zijn, die op haar verlanglijstje voor de Sint staat. Het moge duidelijk zijn dat Yvo deze haar heel graag wil geven, maar dat hij dit enige exemplaar nog niet kan missen in verband met promotie doeleinden. Hij stuurt dit kunstaas direct na de beurs op. Yvo heeft ook nog twee mooie vispetten voor haar en voorziet er één van zijn handtekening.

Nikki (links) en Yvo Bindels (rechts) bij de stand van Spro

Luc Coppens (bekend van onder andere het vissen op grote meren) van Westin staat al breed lachend op ons te wachten aan de waterbak bij de stand van Westin. Hij toont Nikki een jerk en zij mag deze in de grote waterbak uitproberen. Luc geeft haar goede raad hoe er met deze jerk gevist moet worden en overhandigt met heel veel plezier twee van deze goed vangende jerks aan Nikki. Nog even een foto van Nikki en Luc samen gemaakt voor Luc Coppens als aandenken voor dit VIP bezoek aan zijn stand.

Nikki (links) en Luc Coppens bij Westin

Het is weer hoog tijd om verder te gaan en onderweg worden we aangesproken door Leon Oort van Hengelsport Westland. Ook hij wil heel graag met onze VIP Nikki op de foto. We maken hier uiteraard graag even tijd voor vrij en als dank voor de foto heeft Leon nog twee prachtige shads voor Nikki.

Nikki (links) en Leon Oort (rechts) bij Hengelsport Westland

Alle kids, die de beurs bezoeken, krijgen op de stand van Mitchel een hengeltje dus ook onze VIP. Het hengeltje wordt, door niemand minder dan Leo Stoutjesdijk, persoonlijk uitgereikt met een vispet voorzien van zijn handtekening.

Nikki (links) met Leo Soutjesdijk (rechts) bij de stand van Mitchel

Gezien de beperkte tijd gaan we alweer naar de één na laatste stand voor vandaag. Die is van Weebass, waar Siu de Moor (bekend van het zeebaars vissen) haar al op staat te wachten met een paar mooie kunstaasjes. Na de uitleg over deze kunstaasjes overhandigt hij haar deze en gaan ze samen nog even op de foto. Om ervoor te zorgen dat Jasmijn op de stand van Cinnetic niet jaloers wordt, bezoeken we ook nog even vlug deze stand voor een foto met Nikki .

Siu de Moor (links) met Nikki (rechts) bij Weebass.

Als laatste stand bezoeken we die van Outdoor-food, waar directeur Stefan van der Weel, Nikki een lekker hapje Roti aanbiedt. Dat gaat er wel in en ook onze hongerige magen worden gestild. Outdoor-food heeft allerlei artikelen om langs de waterkant de lekkerste warme hapjes te maken. Stefan geeft Nikki nog een brandertje met bijbehorende gasfles om voor zichzelf en haar vader iets warms klaar te maken aan de waterkant. Samen met het Outdoorfood team wordt er een foto gemaakt en vervolgen we onze weg.

Nikki temidden van het team van Outdoor-food

Even bijkomen op de stand van Sportvis Media. Daar staat schipper Boy Kotter van  Visboot Ocean’s Eleven op ons te wachten. Ook hij heeft nog een grote verassing voor Nikki. Zij mag in april mee om vanuit Vlissingen op de Westerschelde te vissen, samen met nog drie kids. Het enige dat de kids mee moeten nemen is hun goede humeur want Boy zorgt voor de rest. Na de fotosessie zit de VIP toer er helaas weer op.

Ik kan u verzekeren dat Nikki, haar vader, maar ook de bezochte standhouders en Sportvis Media heel erg genoten hebben van deze actie. Ik wil de betrokken standhouders, Sportvisserij Nederland, Zebco, Spro, Westin, Mitchel, Hengelsport Westland, Weebass, Outdoorfood, Visboot Ocean’s Eleven, visgids Tim, DRT events en Sportvis Media heel hartelijk danken voor de totstandkoming van deze ongelooflijke VIP toer.

Boy Kotter (links) met Nikki (rechts) op de stand van Sportvis Media.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Ron Smits (TotalFishing) en Sportvis Media

Auteur: Ron Smits

Foto en Film: Sportvis Media

Eindredactie: Sportvis Media

Onder nog de film en alle foto’s van deze dag