4 kinderen gratis op Sportvisserij Ocean’s Eleven

Boy Kotter, geboren te Breda op 11 november 1991, is in 2004 gestart met zijn opleiding op de binnenvaart school te Rotterdam. Daar heeft hij vier jaar gestudeerd voor “Matroos” en daarna nog drie jaar voor “Kapitein”. In 2011 had hij zijn opleiding succesvol afgerond. Het eerste half jaar heeft Boy op de Stella Bel uit Stellendam gevaren. Dit is een sportvisserij charterboot waar Boy stuurman was. Ook is hij schipper op een binnenvaartschip die brandbare stoffen vervoert. Hij heeft hier steeds 2 weken dienst waardoor hij ook weer 2 weken thuis is. Juist wanneer Boy vrij is vult hij zijn tijd met de charterboot sportvisserij.

3,5 jaar geleden is de Visboot Oceans’s Eleven aangeschaft in IJmuiden, op dat moment was de 23 voets Arvor (7,20×2,30 meter) meer casco als volwaardig. Inmiddels is de boot helemaal aangepast met een Nanny diesel 115pk met een max. snelheid van 20 knopen. Ook heeft hij 2 marifoons en 2 hummingbird’s, de helix 7 en 9. De Ocean’s Eleven kan 4 vissers huisvesten en wil graag met u de zee op. Bij tijd en wijlen vaart Boy ook op de Mijntje Yvonne, eveneens uit Stellendam. Dit is een 12 meter lange catamaran die een snelheid van maar liefst 32 knopen (bijna 60km) bereikt.  Hiermee vaart hij dan op afroep.

Boy, nog een starter in de charterboot wereld, is een sociaal mens die kan genieten van gezelschappen. Hierdoor heeft hij de drang zijn boot steeds aantrekkelijker te maken voor opstappende gasten. Dit doet hij al 3,5 jaar en nog steeds wordt zijn boot verder uitgerust met nieuwe Gadgets.

Zoals eerder vermeld mengt Boy zich graag in een gezelschap en probeert er dan zorg voor te dragen dat ieder zijn visje vangt. Dat visje is bijna een must en een dag “blanken” mag dan ook niet aan de orde zijn. Het doel van genoemde boot eigenaar is de “nieuwe generatie” aan het vissen te krijgen. Het mag dan duidelijk zijn dat kinderen aan boord zeer gewaardeerd worden. Boy zelf wil een opstap dag voor 4 kinderen houden, dit volledig gratis en heeft voor deze publicatie Sportvis Media gevraagd. Er zijn dan ook wel toezicht houdende ouders nodig voor deze dag. Sportvis Media zal op deze dag aanwezig zijn, met eigen boot, om een verslag te maken van dit zo leuke  initiatief. Uiteraard zijn alle veiligheids maatregelen aan boord ruim aanwezig en is de dag volledig verzorgd door de schipper. Hengels, drank en eten, het is er allemaal.

De Ocean’s Eleven kan, zoals eerder vernoemd, 4 vissers huisvesten. Uiteraard kunnen er meer mensen opstappen maar om niet met de lijnen in de knoop te raken is 4 vissers het gestelde maximum. De wens voor een grotere boot is aanwezig maar dit zijn toekomst plannen. Voor nu staat een drukkere agenda bovenaan de lijst, tenslotte is bovengenoemde boot een nieuwkomer en heeft wat promotie nodig. Visdagen zijn volledig verzorgd op de Charter.

Heeft u kinderen en denkt dat dit een leuk initiatief is, Boy Kotter staat bij Sportvis Media (stand 114) op de Hengelsport en Botenbeurs 2018. Hier kunt u zich inschrijven voor deze gratis dag. Ook kunt u een mail sturen naar info@sportvismedia.nl